8X200 KEVYTBETONIRUUVI 50KPL/LTK

Tuotenumero: 105317

ESSVE kevytbetoniruuvia käytetään ankkuroitaessa huokoisiin materiaaleihin, kuten kevytbetoniin ja kevytsoraharkkoihin.

8 LTK varastossa
1-4 arkipäivää

(1,48 / kpl)

LTK
  • Pituus: 200 mm
  • Paksuus: 8 mm
  • Kärki: TX-30
  • CorrSeal-pinnoite
  • 50 kpl/ltk

 

Kuvaus

Kevytbetoniruuvin kierre on kehitetty huokoisille materiaaleille, kuten kevytbetoni ja kevytsoraharkot. Uppokantaruuvi on varustettu leikkaavilla urilla vähentämään ylikiertämisen varaa ja helpottamaan puuhun uppoutumista.

Kevytbetoniruuvia voidaan käyttää esimerkiksi puu- ja teräskoolausten rimoituksiin, alushirsiasennuksiin, sisustusyksityiskohtien- ja eristeiden kiinnittämiseen. Ruuvi on luokiteltu korroosioluokkaan C4, mikä tarkoittaa, että se toimii erinomaisesti niin ulko- kuin sisätiloissakin.

Asennus

Kevytbetoniruuvi voidaan asentaa suoraan kevytbetoniin/kevytsoraharkkoon, ilman esiporausta. Asennukseen suositellaan momentilla varustettua ruuvinväänintä. Ylikiristämisen välttämiseksi suositellaan käyttäämään alhaista kierroslukua. Ylkiristäminen voi aiheutta kierteen liukuman, joka voi johtaa kuormituksen voimakkaaseen heikkenemiseen ja siitä johtuvaan uuteen asennukseen.

Yhteensopivat tuotteet

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme tavoitatte puhelinnumerosta 020 749 7800.

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 17,17 snt / min

ja lankapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 7,02 snt / min (alv. 24 %).

Sähköpostitse tavoitatte meidät osoitteesta myynti@levyjalista.fi

Anna palautetta

Olitko tyytyväinen palveluumme? Jäikö jotain hampaankoloon? Tällä lomakkeella voit antaa meille ruusuja tai risuja. Jätä myös yhteystietosi mikäli haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä palautteen tiimoilta.