KATON LÄPIVIENTITUOTTEET TILAUSTUOTE

Tilaustuotteisiimme kuuluvat myös VIL­PE® katon läpivientituotteet.

 

VILPE_logo_Innovative and Easy pieni.jpg | 67kb | 523x190 

"Laadukkaampaa sisäilmaa, energiatehokkuutta ja rakenteiden pitkäikäisyyttä kaikkiin tiloihin".

VILPE_MILJÖÖ_20160622-IMG_7879-Edit-2.jpg | 554kb | 1000x668

VILPE®-brändi

Vuonna 1988 SK Tuote päätti laajentaa kiinnikkeistä lähtenyttä tuotevalikoimaansa myös muihin kattotuotteisiin. Silloin syntyi myös VILPE®. VILPE®-nimi muodostui tuoteperhettä kuvaavista sanoista Viemärin, Ilmanvaihdon, Liesituulettimen, Poistoputken Elementti. Erikoisen nimen takana oli ajatus uudesta tavasta ratkaista nykyaikaisen rakentamisen ongelmat kaikille kattotyypeille sopivasti, yksinkertaisesti ja nopeasti. VILPE®-tuoteperheen perusarvot ovat olleet alusta alkaen luotettavuus, asentamisen helppous ja kestävyys kaikissa oloissa.

Nykyään VILPE® on yksi pohjoismaisen rakennusteollisuuden arvostetuimpia brändejä. Olemme sitoutuneita tuotteiden laatuun, kestävyyteen ja asentamisen helppouteen. SK Tuote tuo yhä vuosittain markkinoille uusia innovatiivisia tuotteita. Asiakaskeskeinen tuotekehitys tarkoittaa SK Tuotteelle asiakkaiden kuuntelemista, minkä ansiosta pystymme vastaamaan tulevaisuuden rakentamisen haasteisiin jo tänään.

Vilpe -tuotteet

 

 

KATON LÄPIVIENTITUOTTEET TILAUSTUOTE

Haetaan tuotteita...

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme tavoitatte puhelinnumerosta 020 749 7800.

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 17,17 snt / min

ja lankapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 7,02 snt / min (alv. 24 %).

Sähköpostitse tavoitatte meidät osoitteesta myynti@levyjalista.fi

Anna palautetta

Olitko tyytyväinen palveluumme? Jäikö jotain hampaankoloon? Tällä lomakkeella voit antaa meille ruusuja tai risuja. Jätä myös yhteystietosi mikäli haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä palautteen tiimoilta.