KYLPYHUONEKALUSTEET TILAUSTUOTTEET

Tilaustuotteisiimme kuuluu kattava valikoima kylpyhuonekalusteita. Kysy lisää myymälästämme.

 

Temal_country_bathroom_2015_hr.jpg | 87kb | 1067x600

Kuva: Temal Oy

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Kahdella tehtaallamme, Järvenpäässä ja Nakkilassa, valmistamme 5 cm välein räätälöityjä kalusteita kylpyhuoneisiin, kodinhoitohuoneisiin ja keittiöihin.

Valmistamamme kalusteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

Temal -tuotteet

 

Otsoson_small_logo_ryhma_cmyk_jpg.jpg | 7kb | 192x109

Otsoson Oy on keittiö- ja kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden sekä valopeilien valmistaja, maahantuoja ja tukkuliike. Olemme osa Hahle-ryhmää.

Otsoson -tuotteet

 

TAMMIHOLMA OY

Tammiholma Oy:n kuluttajatuoteosasto maahantuo ja markkinoi sisustustuotteita kylpyhuoneisiin ja muihin kodin tiloihin. Tavoitteenamme on tuoda markkinoillemme laadukkaita ja ajan hermolla olevia tuotteita kuluttajaystävälliseen hintatasoon.

Tammiholma -tuotteet

 

 

Noro_logo clean.jpg | 113kb | 1338x480
 

Noro_Sundborn_900_med_spegel_sidoskap_sundborn_badkar_bakgrund.jpg | 4459kb | 3711x2754

NORO on tänä päivänä Ruotsin suurin yksityinen kylpyhuoneyritys, joka koostuu pätevästä, noin 40 työntekijän tiimistä. Toimimme kaikissa pohjoismaissa, yli 250 yhteistyökumppanin kanssa. Yrityksemme on ja haluaa olla turvallinen, helppo ja henkilökohtainen. Itse kutsumme sitä ”NORO-hengeksi”.

Noro -tuotteet

 

 

OLO for home on monipuolinen, tarkkaan harkittu valikoima alansa johtavia merkkituotteita kylpyhuoneen rakentamiseen.

OLO for home – kaikki mitä kylpyhuoneen rakentamiseen tarvitset: kylpyhuonekalusteet tanskalaisen Scanbadin ja ruotsalaisen DuoBadin mallistoista, Jikan altaat ja wc-istuimet, Balteco ammeet ja poreammeet, Hansgrohen hanat ja suihkut, pyyhekuivaimet, suihkukaapit- ja seinät sekä lisätarvikkeet.

Olo -tuotteet

KYLPYHUONEKALUSTEET TILAUSTUOTTEET

Haetaan tuotteita...

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme tavoitatte puhelinnumerosta 020 749 7800.

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 17,17 snt / min

ja lankapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 7,02 snt / min (alv. 24 %).

Sähköpostitse tavoitatte meidät osoitteesta myynti@levyjalista.fi

Anna palautetta

Olitko tyytyväinen palveluumme? Jäikö jotain hampaankoloon? Tällä lomakkeella voit antaa meille ruusuja tai risuja. Jätä myös yhteystietosi mikäli haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä palautteen tiimoilta.