LÄPIVIENTI 150 125-170MM ROFLEX 3KPL

Tuotenumero: 10532

ROFLEX on joustavasta EPDM-kumista valmistettu diffuusiotiivis läpivientikaulus LVI-putkien läpivientien tiivistämiseen.

7 PKT varastossa
1-4 arkipäivää

(6,90 / kpl)

PKT

ROFLEX on joustavasta EPDM-kumista valmistettu diffuusiotiivis läpivientikaulus LVI-putkien läpivientien tiivistämiseen. Kaulus kiinnitetään alustaansa tiivistysteipillä.

Pienin ROFLEX-kaulus on läpimitaltaan 14 cm ja se sopii 30 – 50 mm paksulle putkelle. Suurimman kauluksen halkaisija on 50 cm ja siihen voi asentaa 270 – 350 mm paksun putken.

KAFLEX ja ROFLEX -kauluksia on saatavana kaikille 6 – 350 mm:n läpimittaisille putkille ja kaapeleille. Järjestelmä antaa rakenteille täydellisen suojan ulkoseinän ja yläpohjan läpivientien kautta tulevaa kosteusrasitusta vastaan.

Käyttökohteet:

Pro Clima INTELLO- ja SOLITEX-kankaat
Ilmansulkupaperit
Höyrynsulkumuovit
Kipsi- ja rakennuslevyt
Tuulensuojalevyt
PUR- ja PIR eristelevyt

Edut:

Pysyvästi ilmatiivis liitos
Venyvä EPDM -kuminen kaulus
Helppo ja nopea asentaa
Vesitiivis
Sopii myös ulkotiloihin

Läpivientiputken halkaisija Kauluksesta riippuen 30 – 350 mm
Materiaali EPDM-kumi
Väri Musta
Asennuslämpötila Alkaen -10 °C (Suosit. +10 °C)
Lämmönkesto Pitkäaikaisesti -40 °C – +150 °C

 

LÄPIVIENTIKAULUKSEN ASENTAMINEN
 

Läpivientikaulus kiinnitetään alustaansa TESCON No.1- tai TESCON Vana -tiivistysteipillä. Alustanlämpötilan pitää olla vähintään +10 °C, jotta liima tarttuisi pysyvästi.

Alustan kunnostaminen 

Tiivistysteipin vastepinnat puhdistetaan pölystä ja muista tartuntaa heikentävistä aineista, kuten esimerkiksi öljystä ja rasvasta.

Huokoiset alustat, kuten esimerkiksi puukuitulevyt, pohjustetaan TESCON PRIMER RP -pohjustusaineella.

Asentaminen höyrynsulkuun

Höyrynsulkuun tehdään putken kokoinen aukko. Jos aukko on liian suuri ja höyrynsulkua joudutaan jatkamaan, irrallinen jatkopala limitetään 10 cm höyrynsulun päälle ja sauma tiivistetään alapuolelta tiivistysteipillä.

Putki tuodaan höyrynsulun läpi ja ROFLEX-kaulus pujotetaan putken ympärille höyrynsulun korkeudelle.

Tiivistysteipistä katkaistaan reilusti läpivientikauluksen sivua pitempiä paloja. Teipin suojapaperi poistetaan ja teippi kiinnitetään läpivientikauluksen reunaan niin, että tiivistettävä sauma kulkee teipin keskellä. Lopuksi teippi hierretään tiiviisti alustaansa.

Asentaminen huokoisille alustoille

Tescon Primer RP -pohjustusaine on ravistettava tai sekoitettava huolellisesti ennen käyttöä. Aine levitetään alustaansa pensselillä.

TESCON No.1- ja TESCON Vana -tiivistysteipit voidaan asentaa diffuusioavoimille ja huokoisille alustoille, kuten esimerkiksi puukuitulevyille, ilman kuivumisaikaa suoraan märän pohjusteen päälle. Lopullinen tartuntalujuus saavutetaan kuitenkin vasta pohjustusaineen kuivuttua. Kuivumisen ajaksi tiivistysteippi on suojattava sadevedeltä.

Muilla pinnoilla pohjusteen on annettava kuivua ennen tiivistysteipin asentamista.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme tavoitatte puhelinnumerosta 020 749 7800.

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 17,17 snt / min

ja lankapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 7,02 snt / min (alv. 24 %).

Sähköpostitse tavoitatte meidät osoitteesta myynti@levyjalista.fi

Anna palautetta

Olitko tyytyväinen palveluumme? Jäikö jotain hampaankoloon? Tällä lomakkeella voit antaa meille ruusuja tai risuja. Jätä myös yhteystietosi mikäli haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä palautteen tiimoilta.