LAMINAATTI ADVANCED 3128 TREND OAK BROWN

Tuotenumero: 8003128

Advanced laminaatti on entistä kestävämpi, akustisesti hiljaisempi ja lämpimämpi lattianpäällyste. Asentaminen on helppoa ja nopeaa klikattavan pontin ansiosta.

126 M2 varastossa
1-4 arkipäivää

(26,63 / pkt)

M2

Stella Advanced on tyylikäs lankkulaminaattisarja, jonka laudoissa on mikroviisteet. Sarjalla on M1 -sisäilmaluokitus. Käyttöluokka 32/AC4 takaa kestävän lattian kaikkiin kodin tiloihin sekä julkisiin tiloihin. Wood Grain -pinta antaa lattialle aidon puun ulkonäön ja tunteen.

Uusien valmistusmenetelmien ansiosta laminaatti on entistä kestävämpi, akustisesti hiljainen ja lämmin lattianpäällyste. Rungot ovat paksumpia ja antavat siten lattioille lisää tukevuutta. Laminaattilattiat eivät ainoastaan näytä hyviltä - ne myös kestävät elämää ja näyttävät hyviltä vielä vuosienkin jälkeen.

Euroopan johtava laminaattien valmistaja saksalainen Kronotex GmbH valmistaa laadukkaat Karitma Collection -laminaatit. Kronotex GmbH on alansa edelläkävijä sekä tuotekehityksessä että ympäristön hoidossa. KaritmaCollection-laminaattilattiat ovat ympäristönormien mukaisia tuotteen valmistuksen, käytön, hävittämisen ja kierrätyksen osalta. CE-merkintä on tae siitä, että tuote on EU:n laatuvaatimusten mukainen.

 

  • Helppo asentaa
  • 50% nopeampi asentaa
  • Turvallinen ja vakaa lattia
  • Ei tarvitse erillisiä työkaluja
  • Voit kävellä lattian päällä heti asennuksen jälkeen
Käyttöluokka  32/AC4
Pontti  Clic System
Laudan koko  193 x 1380 x 8 mm
Pakkauskoko  2,13 m2
Lavakoko  119,28 m2
Takuu  25 vuotta

 

Yhteensopivat tuotteet

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme tavoitatte puhelinnumerosta 020 749 7800.

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 17,17 snt / min

ja lankapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 7,02 snt / min (alv. 24 %).

Sähköpostitse tavoitatte meidät osoitteesta myynti@levyjalista.fi

Anna palautetta

Olitko tyytyväinen palveluumme? Jäikö jotain hampaankoloon? Tällä lomakkeella voit antaa meille ruusuja tai risuja. Jätä myös yhteystietosi mikäli haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä palautteen tiimoilta.