OSMO COLOR ÖLJYVAHA 3032 VÄRITÖN 2,5L

Tuotenumero: 303202500

Sopii käytettäväksi puu- ja parkettilattioiden käsittelyyn. Öljyvahaa voidaan käyttää myös seinien, kattojen, kalusteiden, puutasojen ja huonekalujen öljyämiseen.

2 AST varastossa
  Varastosaldo vähissä
1-4 arkipäivää

(50,40 / l)

AST

Erityisesti puulattioiden käsittelyyn tarkoitettu Öljyvaha on kasviöljyihin ja luonnonvahoihin perustuva puun pintakäsittelyaine sisäkäyttöön. Väritön käsittely korostaa kauniisti puun omaa kuviointia ja säilyttää sen luonnollisen ulkonäön. Valmis pinta hylkii vettä, ja kestää hyvin myös värjääviä aineita kuten mehua, kolajuomia, maitoa, kahvia, olutta ja viiniä. Tuote täyttää normin EN 71,3 (Lelujen turvallisuus) vaatimukset.

Käyttökohteet: Puupintojen käsittelyyn sekä lämpimissä että kylmissä sisätiloissa. Lattioiden, työtasojen, kalusteiden, jne. öljyämiseen. Voidaan käyttää myös Värillisillä Öljyvahoilla tai Puuvahoilla käsiteltyjen sekä Öljyvaha 1101:llä pohjustettujen pintojen viimeistelyyn. Ei sovellu käytettäväksi saunan löylyhuoneeseen.

Soveltuvuus: Tuote sopii käytettäväksi hiotuille tai höylätyille, puupuhtaille tai aiemmin öljykäsitellyille huokoisille puupinnoille. Voidaan käyttää myös lasittamattomien savi- ja keramiikkalaattojen sekä päällystämättömän korkin käsittelyyn.

Käsittelykerrat: Yhdestä kolmeen käsittelykertaa riippuen puulajista, käyttökohteesta ja käyttötarkoituksesta. Levitetään ohuelti.

Kiiltoaste: Silkinhimmeä (nro 3032) tai matta (nro 3062)

Riittävyys: 1 litra riittää vähintään 24 m2  kertakäsittelyyn tai 14 m2 kaksinkertaiseen käsittelyyn (uusi, höylätty pinta)

Yhteensopivat tuotteet

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme tavoitatte puhelinnumerosta 020 749 7800.

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 17,17 snt / min

ja lankapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 7,02 snt / min (alv. 24 %).

Sähköpostitse tavoitatte meidät osoitteesta myynti@levyjalista.fi

Anna palautetta

Olitko tyytyväinen palveluumme? Jäikö jotain hampaankoloon? Tällä lomakkeella voit antaa meille ruusuja tai risuja. Jätä myös yhteystietosi mikäli haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä palautteen tiimoilta.