OSMO COLOR ÖLJYVAHA TOPOIL TYÖTASOILLE AKAASIA 0,5L

Tuotenumero: 306100500

Erityisesti työtasojen ja kalusteiden käsittelyyn tarkoitettu matta pintakäsittelyaine. Voidaan käyttää myös yhdessä muiden Öljyvahojen sekä Osmo Color Puuvahojen kanssa.

4 AST varastossa
  Varastosaldo vähissä
1-4 arkipäivää

(64,60 / l)

AST

Työtasopintojen käsittelyyn tarkoitettu väritön tai kevyesti sävytetty TopOil on kasviöljyihin ja luonnonvahoihin perustuva öljyvahaseos sisäkäyttöön. TopOil-öljyvahalla käsitelty pinta on kuivuttuaan turvallinen, miellyttävän tuntuinen ja se kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja ja värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Tuote täyttää normin EN 71,3 (Lelujen turvallisuus) sekä normin EN 1186 5/14 vaatimukset.

Käyttökohteet: Puupintojen käsittelyyn sekä lämpimissä että kylmissä sisätiloissa. Työtasojen, kalusteiden, huonekalujen, lelujen, yms. käsittelyyn. Voidaan käyttää myös Värillisillä Öljyvahoilla, Läpikuultavilla Puuvahoilla tai Deko Puuvahoilla käsiteltyjen pintojen viimeistelyyn. Sopii hyvin myös kylpy- ja pesuhuoneeseen, ei kuitenkaan saunan löylyhuoneeseen.

Soveltuvuus: Tuote sopii käytettäväksi hiotuille tai höylätyille, puupuhtaille tai aiemmin öljykäsitellyille, huokoisille puupinnoille. Voidaan käyttää myös useimmille kovapuupinnoille yhdessä Öljyvaha 1101:n kanssa.

Käsittelykerrat: Yhdestä jopa neljään käsittelykertaan, riippuen levitysmenetelmästä, käyttökohteesta, puulajista ja käyttötarkoituksesta.

Työtasopinnat vaativat pääsääntöisesti 3–4 levityskerrosta. Levitetään ohuelti.

Kiiltoaste: Matta

Riittävyys: 1 litra riittää vähintään 14 m2 kaksinkertaiseen käsittelyyn.

Yhteensopivat tuotteet

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme tavoitatte puhelinnumerosta 020 749 7800.

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 17,17 snt / min

ja lankapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 7,02 snt / min (alv. 24 %).

Sähköpostitse tavoitatte meidät osoitteesta myynti@levyjalista.fi

Anna palautetta

Olitko tyytyväinen palveluumme? Jäikö jotain hampaankoloon? Tällä lomakkeella voit antaa meille ruusuja tai risuja. Jätä myös yhteystietosi mikäli haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä palautteen tiimoilta.