HELMI KALUSTEMAALI KIILTÄVÄ VALKOINEN 2,7L

Tuotenumero: 36560010130

Vesiohenteinen Helmi on monipuolinen ja tutkitusti turvallinen kalustemaali, jonka avulla loihdit helposti kestävää kauneutta kotisi pinnoille.

1 AST varastossa
  Varastosaldo vähissä
1-4 arkipäivää

(24,02 / l)

AST

Vesiohenteinen Helmi-kalustemaali soveltuu monipuolisesti sisämaalaukseen puu-, puukuitulevy-, lastulevy- ja metallipinnoille. Maalauskohteita ovat mm. ikkunapuitteet, ovet, listat ja lämpöpatterit. Tuotteen kiiltoryhmä on kiiltävä.

Helmi soveltuu sekä uudis- että huoltomaalaukseen. Puu- ja metallialustojen lisäksi tuote soveltuu myös aikaisemmin alkydi- ja katalyyttimaaleilla maalatuille pinnoille. Helmi-kalustemaali on vesiohenteinen ja mietohajuinen tuote. Tuotteella on M1 -luokitus.

Helmen A- ja C-perusmaalien ansiosta tuote voidaan sävyttää laajasti mm. Tik­ku­ri­la Symp­ho­ny-vä­ri­jär­jes­tel­män väreihin. Lisäksi Helmi-sarjaan kuuluu vakiovärillisiä pikkupurkkeja. Helmen värit eivät kellastu.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme tavoitatte puhelinnumerosta 020 749 7800.

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 17,17 snt / min

ja lankapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 7,02 snt / min (alv. 24 %).

Sähköpostitse tavoitatte meidät osoitteesta myynti@levyjalista.fi

Anna palautetta

Olitko tyytyväinen palveluumme? Jäikö jotain hampaankoloon? Tällä lomakkeella voit antaa meille ruusuja tai risuja. Jätä myös yhteystietosi mikäli haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä palautteen tiimoilta.