ORGANOWOOD PUUNSUOJA 01 10L

Tuotenumero:

OW0110000

167,40 

/ AST (18,60 €/L)

Vesiliukoinen puunkäsittelyaine, joka koostuu piimineraaleista ja luonnollisista kasviaineista.

Toimitusaika:      2 - 4 arkipäivää

Saatavuus: 3 / AST varastossa

ORGANOWOOD PUUNSUOJA 01 10L

Luonnon oman kemian inspiroimana OrganoWood on kehittänyt ruotsalaisen, patentoidun ja ympäristömerkityn puunsuojajärjestelmän. Se on tarkoitettu puutavaran, kuten perinteisen painekyllästetyn puun, terassilautojen, puukatteiden, terassien, laiturien, käsittelemättömien julkisivujen jne., pintakäsittelyyn ja kunnossapitoon. OrganoWood®-puunsuojajärjestelmä koostuu kolmesta tuotteesta. Ne muodostavat yhdessä kestävän ja täydellisen puunsuojajärjestelmän, joka suojaa puun pintaa sienikasvustoilta ja parantaa palosuojausta. OrganoWood®-puunsuoja perustuu luonnollisiin piimineraaleihin, jotka eivät ole haitallisia ihmisille tai ympäristölle, ja se on tehokas vaihtoehto perinteiselle puu- ja terassiöljylle tai ei-ympäristöystävällisille puunsuoja-aineille. Tuotteet on helppo levittää, ja niillä käsitelty puupinta saa ajan myötä kauniin hopeanharmaan sävyn.

OrganoWood®-puunsuojajärjestelmän etuja:

  • Tehokas puunsuoja
  • Antaa kauniin hopeanharmaan pinnan
  • Vettä- ja likaahylkivä
  • Vähentää jatkossa kunnossapitotarvetta.

Laho- ja palosuoja
Puunsuoja 01 on vesiliukoinen puunkäsittelyaine, joka koostuu piimineraaleista ja luonnollisista kasviaineista. Tuotetta voidaan käyttää lähes kaiken käsittelemättömän tai painekyllästetyn puutavaran pintakäsittelyyn. Tuotteella käsitelty puutavara saa lisäsuojaa lahoamista vastaan sekä palosuojaominaisuuksia.

Käyttöalueet
Tuotetta voidaan käyttää kaikkeen käsittelemättömään puuhun harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta. Suoja-aine toimii myös erinomaisesti perinteisellä painekyllästetyllä puutavaralla, jolloin se valkaisee puuta ja muodostaa sille kovemman ja sileämmän pinnan. Puunsuojaa 01 tulee käyttää OrganoWood-puutavaran katkaisu- ja leikkauspintoihin sekä poraus- ja työstökohtiin tuotetta asennettaessa. Se sopii käytettäväksi myös muun ulkokäyttöön tarkoitetun puutavaran käsittelyyn. Jos tuotetta käytetään painekyllästetyillä terasseilla, aidoilla, paneeleilla ja muissa ulkokohteissa, suositellaan OrganoWood-puunsuojaa 02 käytettäväksi lisäsuojauksena käsittelyn vaikutuksen pidentämiseksi ja pinnan suojaamiseksi vedeltä ja lialta. 

Väri
Puunsuoja 01 on väritön neste. Männyn tai kuusen käsittelyssä väri muuttuu vain hieman.

Ympäristö ja kestävyys
Puunsuoja 01 on luokiteltu luonnonsuojeluyhdistyksen Hyvä ympäristövalinta -ympäristömerkillä. Tuote sisältää vain aineita, jotka voidaan kierrättää täysin luonnonmukaisesti. Kaikki aineet on luokiteltu ympäristölle vaarattomiksi kemikaaliviraston mukaan.

Paino 13 kg
Mitat 40 × 30 × 25 cm