Toimitustavat

Toimitamme tuotteita myymälästä noudettuna tai toimitettuna tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa pois lukien Ahvenanmaa, saaristo ja Lappi.

Mikäli joitain tuotteista ei ole varastossa, voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme saadaksenne tuotteelle arvioidun toimitusajan. Voimme tarvittaessa toimittaa varastosta heti löytyvät tuotteet erikseen ja loput tuotteet jälkitoimituksella. Tällöin asiakkaalta peritään todellisten toimituskulujen mukainen maksu jälkitoimituksesta. Mikäli olet kiinnostunut jälkitoimituksesta, ota yhteyttä asia­kas­pal­ve­luum­me ja liitä mukaan tilausnumero.

Nou­to kaupalta

Nouto kaupalta onnistuu vain sovittuina aikoina, joten otathan yhteyden asiakaspalveluun aina ennen noutoa. Noutotilauksia varten pakkaamme tilauksen valmiiksi, joten tämä on samalla paikkakunnalla asuville vaivattomin ja halvin toimitustapa.

Toi­mi­tus

Toimitamme tuotteita lisämaksusta myös asiakkaan antamaan osoitteeseen Suomessa, pois lukien Ahvenanmaa, saaristo ja Lappi.

Annettuun rahtihintaan sisältyy kuljetus kiinteän tieyhteyden päähän ja purku kuorma-auton viereen yhteen paikkaan. Hintaan ei sisälly poikkeavia nostoja kohteessa. Vastaanottajan / tilaajan velvollisuutena on huolehtia, että kuorma-autolla on esteetön ja turvallinen pääsy toimitusosoitteeseen ja purkupaikalle. Tien on kestettävä kuorma-auton kokonaispaino. Purkupaikka ja -alusta tulee valmistella sellaiseen kuntoon, että tuotteiden purku voidaan suorittaa viivytyksettä ja tuotteita vaurioittamatta. Mikäli näin ei ole, on vastaanottajan / tilaajan velvollisuus ilmoittaa tästä tilausta tehdessä. Lavat ja lavakaulukset laskutetaan erikseen.

Toimituksen mukana seuraa rahtikirja ja lähete. Vastaanottajan on tarkistettava, että toimitussisältö on rahtikirjan/lähetteen mukainen ja vahingoittumaton. Asiakkaan tulee tarkistaa tilattujen tuotteiden kunto välittömästi tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Mikäli tavaroiden kunnossa on kuljetuksen jäljiltä huomauttamista, tulee se kirjata ennen allekirjoitusta rahtikijaan. Kuljetusvauriot tulee myös välittömästi reklamoida kuljettajalle ja/tai myymäläämme.

Toimitusmyyntituotteiden osalta hyödynnämme toimituksissamme pääsääntöisesti tavarantoimittajiemme voimassaolevia kuljetussopimuksia, jolloin toimitustapa on tavarantoimittajakohtainen. Poikkeavista toimitustavoista ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä.

Talon oma kuljetuspalvelu

Tarjoamme edullista ja luotettavaa kuljetuspalvelua talon omalla kuorma-autolla ja pakettiautolla kivijalkakaupan ostoksiin (Heinola) lähiympäristössä. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

PostNord MyPack Home

Joustava kotiinkuljetus

Toimitamme lähetyksen kotiisi sovittuna aikavälinä arkisin klo 8–21.

Mikäli haluat, kotiinkuljetus voidaan sopia myös silloin, kun kukaan ei ole kotona.

Tuotteesi toimitetaan siihen osoitteeseen, jonka ilmoitit maksuvaiheessa.

Kun pakettisi on matkalla, saat ilmoituksen tekstiviestinä, sähköpostitse tai PostNord-sovelluksen kautta.

Voit valita kotiinkuljetuksen päivän ja kellonajan tai valita noutavasi lähetyksen PostNordin palvelupisteestä. Mikäli haluat, kotiinkuljetus voidaan sopia myös silloin, kun kukaan ei ole kotona. Jos asut omakotitalossa tai rivitalossa, voit valita toimituspaikan listalta; esimerkiksi autokatos, terassi tai takapiha.

Toimitamme lähetyksen portille tai tontin rajalle, ja vastaat itse lähetyksen kantamisesta sisälle.

Kun kyseessä on lava- tai kappaletavaralähetys, tarkistat ja kuittaat sen portilla; pakettilähetykset tarkistetaan ja kuitataan ovella.

Voit myös helposti muuttaa toimitusaikaa. Kun lähetys on toimitettu, saat siitä ilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostitse.

PostNord MyPack Collect

Toimitus PostNordin noutopisteeseen

Toimitusaika: 2-6 työpäivän kuluessa (riippuu jakeluvyöhykkeestä).
Lähetys toimitetaan PostNordin noutopisteeseen, ja kun se on noudettavissa, saat ilmoituksen tekstiviestinä, sähköpostitse tai PostNord-sovelluksen kautta.

PostNord Groupage

Tämä toimitustapa kokoaa lavat ja paketit yhteen toimitukseen. PostNord Groupage -lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkisin maanantaista perjantaihin. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys vastaanottajalle. Palveluun ei sisälly toimitusaikatakuuta.

PostNord Parcel (vain yritysostoille)

Toimitus yrityksen osoitteeseen

Toimitusaika: 1-5 työpäivän kuluessa (riippuu jakeluvyöhykkeestä)

Toimitamme lähetyksen maksuvaiheessa ilmoitettuun yrityksen osoitteeseen. Osoitetta ei voi muuttaa jälkikäteen. Lähetyksen luonteesta riippuen kuljettaja valitsee sopivan toimituspaikan, jos vastaanottaja ei toisin ilmoita; esimerkiksi vastaanotto, lastauslaituri tai ulko-ovi. Lähetys toimitetaan arkena klo 7–18.