INTELLO XN HÖYRYNSULKUKANGAS 75M2

Tuotenumero:

1AR02266

315,70 

/ RLL (4,21 €/M2)

Uuden sukupolven höyrynsulkukangas erinomaisella mittapysyvyydellä. Kankaassa on kosteuden mukaan muuttuva diffuusiovastus.

Toimitusaika:      2 - 5 arkipäivää

Saatavuus: 4 / RLL varastossa (Suurempi määrä jälkitoimituksena tai tarjouspyyntönä.)

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 30.5.2024 ): 315,70 

INTELLO XN Höyrynsulkukangas 75M2

INTELLO XN on viimeisin kehitysversio suositusta Intellosta. Se on kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin ja sen vesihöyrynvastuksen vaihteluväli (Sd = 0,25 – >25 m) on markkinoiden paras. Intello XN eroaa Intellosta siten, että kosteutta ohjaava höyrynsulkukalvo on siinä kahden polypropyleenikankaan välissä. Tämä tekee kankaan käsittelystä miellyttävämpää ja suojaa höyrynsulkukalvoa asennuksen aikana. Intello XN:n kaksikankainen rakenne vahvistaa myös tuotteen lujuusominaisuuksia, joten tuote sopii erinomaisesti myös yläpohjarakenteisiin eikä verkkovahvisteista Intello Plussaa enää tarvita valikoimassa. Kaikki huokoiset eristemateriaalit ovat yhteensopivia Intello Xn:n kanssa. Tällaisia ovat esimerkiksi kivi- ja lasivilla, puukuitueristeet ja selluvilla.

Kosteutta ohjaava pro clima INTELLO on höyrynsulku, jolla saadaan aikaan erittäin tehokkaasti hengittävä rakenne. Se toimii tiiviinä kosteussulkuna talvella, mutta päästää kesällä höyrynsulun pintaan tiivistyvän kosteuden lävitseen sisätiloihin.

INTELLO-höyrynsulkukankaalla on suhteellisen ilmankosteuden mukaan muuttuva vesihöyryn diffuusiovastus. Tämä tarkoittaa sitä, että talvella kun ilma on kuivaa, INTELLO estää vesihöyryn kulkeutumisen eristetilaan. Kesällä INTELLON ominaisuudet muuttuvat ja se kuivattaa rakenteita päästämällä kosteuden lävitseen sisätilaan.

  • Intello XN saavuttaa Sd-arvon (vesihöyrynvastus) 25 m jo RH 30% ilmankosteudessa
  • Rakennustietosäätiön RTS sr:n luokitusryhmä on 25.5.2020 hyväksynyt Intello XN:n rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1!!
  • Neliöitä rullassa: 75 m2
  • Rullan koko: 1,5 M x 50 M
Paino 7,5 kg (kilogramma)
Mitat 160 × 22 × 22 cm (senttimetri)