MAGNEETTILUUKKU VALKEA 400X400 AUKKOON

Tuotenumero:

PML4545

34,30 

/ KPL (34,30 €/KPL)

Suosittu PML-sarjan magneettikiinnitteinen tarkastusluukku on äärimmäisen huomaamaton ja siisti valinta rakenteiden läpi menevien aukkojen päälle.

Toimitusaika:      2 - 5 arkipäivää

Saatavuus: 10 / KPL varastossa (Suurempi määrä jälkitoimituksena tai tarjouspyyntönä.)

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 29.4.2024 ): 34,30 

MAGNEETTILUUKKU VALKEA 400X400 AUKKOON

Suosittu PML-sarjan magneettikiinnitteinen tarkastusluukku on äärimmäisen huomaamaton ja siisti valinta rakenteiden läpi menevien aukkojen päälle. Asennus onnistuu jopa täysin ilman työkaluja, ja valmiiseen aukkoon asennus vie parhaillaan vain sekunteja. Saranoimaton magneettiluukku sopii myös mainiosti ahtaisiin paikkoihin, irtonaisen kantensa ansiosta. Luukku on kokonaan poistettavissa – se tarvitsee vain ~4 mm vapaata tilaa julkisivun puolella. Asennusaukon mitoitus ei ole niin tarkkaa – se voi olla vaikka pyöreä, soikea tai ei-ristimitassa oleva. Riittää, että luukun kansi on noin 50 mm suurempi kuin aukko, jolloin reunoille asennettavat kiinnikkeet jäävät kannen taakse.

  • Materiaali kuumasinkitty teräs
  • Pulverimaalattu RAL9010, struktuuri matta valkoinen
  • Avainlippu-tuote
  • Erikoisvärit/mitat saatavilla tilauksesta
  • Avainlippu-tuote
  • Koko 400×400 mm

PML-luukkuihin tulee vakiovarusteena mukaan ripustinvarustus ja vakiokiinnikkeet. Ripustinvarustuksen ansiosta tuolilta tai tikkailta ei tarvitse myöskään laskeutua tuomaan kantta alas, vaan sen voit jättää roikkumaan työskentelyn ajaksi.

Paino 0,6 kg (kilogramma)
Mitat 44 × 44 × 5 cm (senttimetri)