OSMO COLOR ÖLJYVAHA TOPOIL TYÖTASOILLE 0.5L

Tuotenumero:

305800500

38,00 

/ AST (76,00 €/L)

Erityisesti työtasojen ja kalusteiden käsittelyyn tarkoitettu matta pintakäsittelyaine. Voidaan käyttää myös yhdessä muiden Öljyvahojen sekä Osmo Color Puuvahojen kanssa.

Toimitusaika:      2 - 5 arkipäivää

Saatavuus: 3 / AST varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 20.7.2024 ): 38,00 

OSMO COLOR ÖLJYVAHA TOPOIL TYÖTASOILLE 0.5L

Osmo Color öljyvaha TopOil työtasoille tarkoitettu väritön tai kevyesti sävytetty TopOil on kasviöljyihin ja luonnonvahoihin perustuva öljyvahaseos sisäkäyttöön. TopOil-öljyvahalla käsitelty pinta on kuivuttuaan turvallinen, miellyttävän tuntuinen ja se kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja ja värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Tuote täyttää normin EN 71,3 (Lelujen turvallisuus) sekä normin EN 1186 5/14 vaatimukset.

Käyttökohteet: Puupintojen käsittelyyn sekä lämpimissä että kylmissä sisätiloissa. Työtasojen, kalusteiden, huonekalujen, lelujen, yms. käsittelyyn. Voidaan käyttää myös Värillisillä Öljyvahoilla, Läpikuultavilla Puuvahoilla tai Deko Puuvahoilla käsiteltyjen pintojen viimeistelyyn. Sopii hyvin myös kylpy- ja pesuhuoneeseen, ei kuitenkaan saunan löylyhuoneeseen.

Soveltuvuus: Osmo Color öljyvaha TopOil työtasoille, tuote sopii käytettäväksi hiotuille tai höylätyille, puupuhtaille tai aiemmin öljykäsitellyille, huokoisille puupinnoille. Voidaan käyttää myös useimmille kovapuupinnoille yhdessä Öljyvaha 1101:n kanssa.

Käsittelykerrat: Yhdestä jopa neljään käsittelykertaan, riippuen levitysmenetelmästä, käyttökohteesta, puulajista ja käyttötarkoituksesta.

Työtasopinnat vaativat pääsääntöisesti 3–4 levityskerrosta. Levitetään ohuelti.

  • Kiiltoaste: Matta
  • Riittävyys: 1 litra riittää vähintään 14 m2 kaksinkertaiseen käsittelyyn.

 

Paino 0,586 kg (kilogramma)
Mitat 6 × 12 × 13 cm (senttimetri)
Työohje
Käyttöturvallisuustiedote