OSMO COLOR PUUVAHA 3166 PÄHKINÄPUU 0.375L

Tuotenumero:

316600375

35,00 

/ AST (93,33 €/L)

Kasviöljyihin ja luonnonvahoihin perustuva Puuvaha on sisäkäyttöön tarkoitettu puun pintakäsittelyaine, joka ei sisällä eliömyrkkyjä eikä säilöntäaineita.

Toimitusaika:      2 - 5 arkipäivää

Saatavuus: 2 / AST varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 20.7.2024 ): 35,00 

OSMO COLOR PUUVAHA 3166 PÄHKINÄPUU 0.375L

Osmo Color puuvahalla vahattu pinta on hengittävä, miellyttävän tuntuinen ja kestävä. Osmo puuvahat perustuu luonnon- ja kasvisöljypohjaan joten ne eivät sisällä myrkkyjä eikä säilöntäaineita. Puuvaha Oikein käsitelty pinta hylkii vettä ja kestää hyvin myös värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä. Osmo Color puuvahaa voi käyttää kuivissa ja kylmissä sisätiloissa huokoisuuden ja joustavuuden ansiosta. Tuote on hyvä levittää vaahtomuovisiveltimellä, liinalla tai lyhytkarvaisella telalla. Pinnat jotka ovat kovalla kulutuksella suositellaan viimeistellä öljyvahalla.

Tuotteet täyttävät normin EN 71,3 (Lelujen turvallisuus) vaatimukset kaikkien värisävyjen osalta.

OSMO COLOR PUUVAHA 3166 PÄHKINÄPUU 0.375L käyttökohteet: Puupintojen käsittelyyn sekä lämpimissä että kylmissä sisätiloissa. Seiniin, kattoihin, kalusteisiin, huonekaluihin, leluihin, jne. Voidaan käyttää kertakäsittelynä myös lattiapintojen värjäämiseen, jolloin lattia viimeistellään Öljyvahalla. Sopii hyvin myös kylpy- ja pesuhuoneeseen, ei kuitenkaan saunan löylyhuoneeseen.

Soveltuvuus: Osmo Color puuvaha sopii käytettäväksi hiotuille tai höylätyille, puupuhtaille tai aiemmin öljykäsitellyille, huokoisille puupinnoille. Ei sovellu käytettäväksi trooppisille kovapuille.

  • Käsittelykerrat: Yhdestä kolmeen käsittelykertaa riippuen toivotusta värin voimakkuudesta, alustasta, puulajista ja käyttökohteesta. Levitetään ohuelti.
  • Kiiltoaste: Silkinkiiltävä tai matta (tuote 3186, mattalumi)
  • Riittävyys: Osmo Color puuvaha 1 litra riittää noin 24 m2 kertakäsittelyyn tai 14 m2 kaksinkertaiseen käsittelyyn (uusi höylätty pinta)

Osmo Color puuvahan värikartta

Paino 0,611 kg (kilogramma)
Mitat 8,40 × 8,40 × 8,70 cm (senttimetri)
Esite
Työohje
Käyttöturvallisuustiedote