MAKITA TYÖMAARADIO DMR114B

Tuotenumero:

DMR114B

199,00 

/ KPL (199,00 €/KPL)

Kestävä työmaaradio subwoofer bassokaiuttimella. Voidaan käyttää 12V CXT® tai 18V LXT® akuilla, sekä verkkovirralla. Suojausluokka IP65 kestää hyvin myös vesisateet. Bluetoothin avulla saadaan yhteys suoraan musiikkisoittimeesi. Taajuuskorjaimessa 7 eri asentoa riippuen soitettavasta musiikista. Laitteessa myös USB-liitin puhelimen latausta varten.

Toimitusaika:      2 - 5 arkipäivää

Saatavuus: 1 / KPL varastossa (Suurempi määrä jälkitoimituksena tai tarjouspyyntönä.)

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 8.5.2024 ): 199,00 

MAKITA TYÖMAARADIO DMR114B

Bluetooth toiminnolla varustettu radio työmaalle tai vapaa-ajalle. Vasemmalla ja oikealla 63 mm ylä-/keskiäänikaiuttimet tuottavat erinomaisen stereoäänen ja pohjaan sijoitettu 101 mm bassokaiutin täydentää soundin. Taajuuskorjaimesta löytyy 6 valmista asetusta eri musiikkityypeille, sekä valinta, jossa voit itse säätää ylä-, keski- ja alaäänet. Langattoman Bluetooth teknologian avulla voit liittää radioon esim. puhelimesi ja toistaa mielimusiikkiasi. USB-liittimen kautta voit myös ladata puhelintasi samalla. Lisäksi laitteessa on AUX-liitäntä analogista kytkentää varten. Laite toimii CXT® ja LXT® akuilla tai verkkovirralla. Käyttöaika jopa 20 tuntia käytettäessä 18V LXT® 6.0Ah akkua.

Radiossa on digitaalinen viritin 5:llä muistipaikalla, sekä taustavalaistu LCD-näyttö, säätöpyörä ja valintanäppäimet. Lisäksi laitteessa on kello, kaksi herätystä torkutustoiminnolla sekä uniajastin. Radio on erinomaisesti suojattu ympäriinsä kumisilla puskureilla sekä edessä olevilla metalliputkilla. Näiden lisäksi IP65 luokitus takaa, että laite kestää käyttöä myös rankemmissakin sääoloissa. Kätevä kantokahva, johon on integroitu radion antenni.

  • AUX-liitäntämahdollisuus
  • Voidaan käyttää kaikilla Makita Li-ion akuilla 7,2 – 18 V – myös uusilla 10,8 V liukuparistoilla, mutta ei Makita mt, Maktec tai G-sarjan akuilla
  • Akun suojausjärjestelmä. Katkaisee automaattisesti virransyötön akun varaustason ollessa vähissä.
Paino 4,6 kg (kilogramma)
Mitat 18 × 29 × 33 cm (senttimetri)