RULLAMITTA TAMO 5M XL HI VIS

Tuotenumero:

163005

13,65 

/ KPL (13,65 €/KPL)

Tamo rullamitta tarjoaa luotettavan mittauksen, vahva magneettikärki ja 32 mm leveä mustapohjainen nauha helpottavat numeroiden lukemista.

Toimitusaika:      2 - 5 arkipäivää

Saatavuus: 12 / KPL varastossa (Suurempi määrä jälkitoimituksena tai tarjouspyyntönä.)

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 19.6.2024 ): 13,65 

RULLAMITTA TAMO 5M XL HI VIS

TAMO RULLAMITTA XL HI VIS MAGN 5M on luotettava mitta ammattikäyttöön. Siinä on vahva magneettikärki ja 32 mm leveä nauha, mikä helpottaa numeroiden lukemista. Kuminen tartuntaosa kestää raskasta käyttöä ja antaa tukevan otteen. Mitta pysyy suorana pitkälle, joten mittauksia on helppo tehdä yksin. Yksi Tamo rullamitan keskeisistä ominaisuuksista on sen kestävä mustapohjainen nauha. Tämä nauha on suunniteltu erityisesti työskentelyyn vaativissa ympäristöissä, ja sen erottuvuus varmistaa selkeät ja tarkat mittaukset.

Rullamitan ergonominen kotelointi tekee siitä helppokäyttöisen ja mukavan käsitellä. Sen kestävä rakenne takaa pitkän käyttöiän, ja se on suunniteltu kestämään jatkuvaa käyttöä ja kovaa kulutusta. Tamo rullamitan toleranssi täyttää EU:n tarkkuusnormi MID II:n vaatimukset, mikä varmistaa mittauksen tarkan ja luotettavan tuloksen jokaisella käyttökerralla.

  • Pituus: 5 m
  • Nauhan leveys: 32 mm
  • Magneettikärki
Paino 0,15 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 8 × 5 cm (senttimetri)