Näytetään kaikki 7 tulosta

KOSKISEN OY

Koskisen Oy on yli satavuotias puunjalostuksen perheyritys. Vuosikymmenien saatossa meistä on hioutunut kansainvälinen puutuotteiden ja puunjalostuksen erikoisosaaja.

Juuremme ovat Kärkölässä, missä yrityksen perustaja Kalle Koskinen aloitti sahausuransa vuonna 1909. Pienestä sahaosuuskunnasta alkanut tie on muuttanut Koskisen vuosien saatossa laadukkaiden puutuotteiden kehittäjäksi ja alueensa merkittäväksi työllistäjäksi.

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat luottamus, rohkeus, luovuus ja tuloksellisuus. Kalevi Koskisen sanat: ”Jos et tiedä, mitä teet, tee ainakin eri lailla kuin muut”, ovat olleet tärkeä ohjenuora Koskisen matkalla kansainvälisesti tunnetuksi puutuotteiden valmistuksen erikoisosaajaksi. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaidensa odotukset joka kerta. Tunnemme puutuotteidemme loppukäytön asettamat vaatimukset ja haluamme edistää asiakkaidemme liiketoimintaa innovatiivisilla tuote- ja palveluratkaisuilla. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan puutuotevalikoiman, huippuluokan teknologian, erinomaisen myyntiverkoston, asiakkaasta aidosti huolehtivan palvelun sekä valmiuden räätälöidä tuotteita.

Erinomaisuuden voi saavuttaa vain omistautumalla täydellisesti asialleen. Siksi Koskisen on omistautunut puulle.

Yrityksen kotisivu