COLORIA ÖLJYVAHA 0.9L

Tuotenumero:

55201

28,00 

/ AST (31,11 €/L)

Vesiohenteinen, hajuton, myrkytön ja hengittävä luonnonöljyä ja vahaa sisältävä tuote, joka imeytyy hyvin puuhun muodostaen luonnollisen kauniin likaa ja vettähylkivän pinnan. Erilaisille puupuhtaille pinnoille kuivissa ja kosteissa sisätiloissa: hirsi- sekä paneelipinnat, ovet, ikkunat, huonekalut sekä puulattiat.

Toimitusaika:      2 - 5 arkipäivää

Saatavuus: 13 / AST varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 2023-12-05 ): 28,00 

COLORIA ÖLJYVAHA 0.9L

Coloria Öljyvaha erilaisille puupuhtaille pinnoille kuivissa ja kosteissa sisätiloissa: hirsi- sekä paneelipinnat, ovet, ikkunat, huonekalut sekä puulattiat. Lasitettujen parvekkeiden laudoitukset ja kalusteet, löylyhuoneiden katto- ja seinäpinnat sekä lauteet, myös puulattiat ja ritilät. Voidaan käyttää kylmilleen jäävissä sisätiloissa; kesämökit, leikkimökit, rantasaunat jne.

Värisävyt: Tuote on väritön. Voidaan käyttää värittömänä tai sävytettynä. Sävytettävissä kaikkien kuultavien värikarttojen mukaan.

  • Huomioithan, että Coloria Öljyvaha 0.9L on sitten joskus halutessasi päällemaalattavissa peittävillä maaleilla. Tätä ominaisuutta ei ole markkinoilla olevissa vastaavissa tuotteissa ollut ikinä!
Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 11 × 11 × 14 cm (senttimetri)
Esite
Tuoteseloste