OSMO COLOR PUUVAHA 3119 KELO 0.375L

Tuotenumero:

311900375

35,00 

/ PRK (93,33 €/L)

Kasviöljyihin ja luonnonvahoihin perustuva Puuvaha on sisäkäyttöön tarkoitettu puun pintakäsittelyaine, joka ei sisällä eliömyrkkyjä eikä säilöntäaineita.

Toimitusaika:      2 - 5 arkipäivää

Tilapäisesti loppu varastosta, tilaustuote.

OSMO COLOR PUUVAHA 3119 KELO 0.375L

Puuvahattu pinta on hengittävä, miellyttävän tuntuinen ja kestävä. Oikein käsitelty pinta hylkii vettä ja kestää hyvin myös värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Tuotteet täyttävät normin EN 71,3 (Lelujen turvallisuus) vaatimukset kaikkien värisävyjen osalta.

Käyttökohteet: Puupintojen käsittelyyn sekä lämpimissä että kylmissä sisätiloissa. Seiniin, kattoihin, kalusteisiin, huonekaluihin, leluihin, jne. Voidaan käyttää kertakäsittelynä myös lattiapintojen värjäämiseen, jolloin lattia viimeistellään Öljyvahalla. Sopii hyvin myös kylpy- ja pesuhuoneeseen, ei kuitenkaan saunan löylyhuoneeseen.

Soveltuvuus: Osmo Color puuvaha 3119 Kelo sopii käytettäväksi hiotuille tai höylätyille, puupuhtaille tai aiemmin öljykäsitellyille, huokoisille puupinnoille. Ei sovellu käytettäväksi trooppisille kovapuille.

  • Käsittelykerrat: Yhdestä kolmeen käsittelykertaa riippuen toivotusta värin voimakkuudesta, alustasta, puulajista ja käyttökohteesta. Levitetään ohuelti.
  • Kiiltoaste: Silkinkiiltävä tai matta (tuote 3186, mattalumi)
  • Riittävyys: 1 litra riittää noin 24 m2 kertakäsittelyyn tai 14 m2 kaksinkertaiseen käsittelyyn (uusi höylätty pinta)

Osmo Color puuvahan värikartta

 

Paino 0,611 kg (kilogramma)
Mitat 8,6 × 8,6 × 8,7 cm (senttimetri)
Esite
Työohje
Käyttöturvallisuustiedote