RULLAMITTA TAMO 7.5M HI VIS

Tuotenumero:

163003

8,80 

/ KPL (8,80 €/KPL)

Laadukas TAMO rullamitta, vahva magneettikärki ja kestävä nylonpinnoitettu selkeä lukuinen mustapohjainen nauha. Ergonominen kompakti kotelointi. EU:n MID II -tarkkuusnormi.

Toimitusaika:      2 - 5 arkipäivää

Tilapäisesti loppu varastosta, tilaustuote.

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 19.6.2024 ): 8,80 

RULLAMITTA TAMO 7.5M HI VIS

TAMO Rullamitta tarjoaa käyttäjälleen laadukkaan ja luotettavan työkalun mittauksiin. Tämä rullamitta on suunniteltu kestämään vaativiakin työolosuhteita, ja se soveltuu erinomaisesti ammattikäyttöön. Rullamitassa on vahva magneettikärki, joka takaa tarkan ja luotettavan mittauksen kaikissa tilanteissa. Yksi TAMO rullamitan keskeisistä ominaisuuksista on sen kestävä mustapohjainen nauha. Tämä nauha on suunniteltu erityisesti työskentelyyn vaativissa ympäristöissä, ja sen erottuvuus varmistaa selkeät ja tarkat mittaukset.

Rullamitan ergonominen ja kompakti kotelointi tekee siitä helppokäyttöisen ja mukavan käsitellä. Sen kestävä rakenne takaa pitkän käyttöiän, ja se on suunniteltu kestämään jatkuvaa käyttöä ja kovaa kulutusta. TAMO rullamitan toleranssi täyttää EU:n tarkkuusnormi MID II:n vaatimukset, mikä varmistaa mittauksen tarkan ja luotettavan tuloksen jokaisella käyttökerralla.

  • Pituus: 7.5 m
  • Nauhan leveys: 25 mm
  • Magneettikärki
Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 8 × 5 cm (senttimetri)