Näytetään kaikki 8 tulosta

COLORIA OY

Co­lo­ria on suo­ma­lais­ta maa­lia

Coloria Oy on maalitehdas Nokialla. Se on perustettu vuonna 2003 ja se jatkaa laadukasta, nokialaista maalintekoperinnettä.

Henkilökunnassamme yhdistyvät monen vuoden kokemus ja osaaminen alalta sekä halu menestyä ja kehittää koko ajan parempia asiakaskokemuksia. Kevyenä organisaationa tapamme toimia on nopea ja notkea. Tämä näkyy laatuna koko ketjussa aina tuotekehityksestä toimitusvarmuuteen ja asiakkaasta huolehtimiseen asti.

Asiakas on meille kuningas ja asiakkaan tarpeet kaiken toiminnan lähtökohta. Se tehdään, mitä luvataan ja tehdään se hyvin ja nopeasti!

Tuotevalikoimamme kattaa sekä yksityisen kuluttajan että ammattikunnan tarpeet. Coloria-kattonimestä tunnistatte tuotteemme. Coloria-laatu tarkoittaa sisämaaleissa hyvää peittävyyttä, pitokykyä ja levitysominaisuuksia sekä ulkomaaleissa säänkestoa, hengittävyyttä ja valonkestoa. Uusimpina tuotteina olemme kehittäneet Greenline -maalisarjan ja Öljyvahan; muovittomat vaihtoehdot jokapäiväiseen maalaukseen. Mielestämme pienikin maalitehdas voi olla innovatiivinen ja tulemme jatkamaan samaa linjaa jatkossakin.

Kaikki tuotteemme ovat vesiohenteisia, ympäristöystävällisiä ja sävytettävissä eri värikarttojen mukaan

Yrityksen kotisivu