OSMO COLOR ÖLJYVAHA 3032 VÄRITÖN 2.5L

Tuotenumero:

303202500

158,00 

/ AST (63,20 €/L)

Sopii käytettäväksi puu- ja parkettilattioiden käsittelyyn. Öljyvahaa voidaan käyttää myös seinien, kattojen, kalusteiden, puutasojen ja huonekalujen öljyämiseen.

Toimitusaika:      2 - 5 arkipäivää

Saatavuus: 3 / AST varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 20.7.2024 ): 158,00 

OSMO COLOR ÖLJYVAHA 3032 VÄRITÖN 2.5L

Osmo Color Öljyvaha on luonnollinen vaihtoehto asuintilojen puulattiapintojen suojaamiseen. Se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kaikille eurooppalaisista puulajeista valmistetuille lauta- ja parkettilattioille, kuten myös puuhuonekalujen käsittelyyn. Osmo Colorin alkuperäinen Öljyvaha perustuu nopeasti uusiutuviin kasviraaka-aineisiin, jotka muodostavat puupinnalle hengittävän silkinhimmeän tai mattapinnan. Ohjeen mukaan käsitelty puupinta säilyttää puun luonnollisen tunnun korostaen hienovaraisesti puun rakennetta. Öljyvahattu pinta on joustava ja hengittävä. Se hylkii vettä ja kestää hyvin myös erilaisia värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, maitoa, kahvia, olutta ja viiniä.

Kuivuttuaan öljyvahatut pinnat ovat turvallisia ihmisille, eläimille ja kasveille. Öljyvahat täyttävät normin EN 71.3 (Lelujen turvallisuus) vaatimukset.

OSMO COLOR ÖLJYVAHA 3032 VÄRITÖN 2.5L käyttökohteet: Puupintojen käsittelyyn sekä lämpimissä että kylmissä sisätiloissa. Lattioiden, työtasojen, kalusteiden, huonekalujen, listojen ja väliovien öljyämiseen. Voidaan käyttää myös Värillisellä Öljyvahalla, Öljypetsillä tai Puuvahalla käsitellyn kuin myös Öljyvaha 1101:llä pohjustetun pinnan viimeistelyyn. Ei sovellu käytettäväksi saunan löylyhuoneeseen.

Soveltuvuus: Öljyvaha sopii käytettäväksi hiotuille tai höylätyille, puupuhtaille tai aiemmin öljytyille tai öljyvahatuille huokoisille puupinnoille. Voidaan käyttää myös lasittamattomien savi- ja keramiikkalaattojen (tuote 3032 väritön, silkinhimmeä) sekä päällystämättömän korkin tai hiotun betonipinnan käsittelyyn.

Käsittelykerrat: 1–2 käsittelykertaa riippuen puulajista, käyttökohteesta ja käyttötarkoituksesta. Levitetään ohuelti. Kovan kulutuksen kohteissa kolmas levityskerta on mahdollista tehdä koneellisesti.

  • Kiiltoaste: Silkinhimmeä, (tuote 3041 on matta)
  • Riittävyys: Osmo Color puuvaha 1 litra riittää noin 24 m2 kertakäsittelyyn tai 14 m2 kaksinkertaiseen käsittelyyn (uusi höylätty pinta)

 

Paino 2,77 kg (kilogramma)
Mitat 16 × 16 × 16,3 cm (senttimetri)
Hoito-ohje
Työohje
Käyttöturvallisuustiedote